Mitä ja miksi ?

Vanhempainkerho on yhtä kuin me koulun vanhemmat

Miksi mukaan vanhempaintoimintaan?

Vanhempainyhdistystoiminta on monimuotoista lasten kasvua, oppimista ja hyvinvointia edistävää vapaaehtoistyötä, joka tuottaa iloa myös tekijöilleen. Samalla kun tutustut koulun henkilökuntaan, lapsesi kavereihin ja heidän vanhempiinsa tulevat koulun käytännöt tutuiksi. Osallistumalla olet mukana lisäämässä yhteisöllisyyttä, kouluviihtyisyyttä ja järjestämässä lapsille mukavaa toimintaa.

Toiminta muotoutuu mukana olevien vanhempien mukaan. Kaikki palaute on erittäin tervetullutta. Ota rohkeasti yhteyttä hallituksen jäseniin, oman luokan edustajaan tai laita sivujen palautetta, kehittämisideoita, toiveita, risuja ja ruusuja. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa ja kaikki vanhemmat ovat tervetulleita kokouksiin. Vanhempainkerhon toiminta ei ole ryppyotsaista puurtamista vaan hauskaa vaikuttamista koulun ja oppilaiden asioihin – tule sinäkin mukaan! Aiempaa kokemusta ei tarvita.

Mitä vanhempaintoiminta Kinnarissa on?

Vanhempaintoiminta on osa kodin ja koulun välistä yhteistyötä. Kinnarissa vanhemmilla on mahdollisuus osallistua koulun arkeen vanhempainkerhon kautta.

Yhteisöllisyys on toiminnan tärkeä painopiste, jota edistämme järjestämällä oppilaiden ja perheiden yhteisiä tapahtumia. Suunnittelua tehdään yhdessä koulun oppilaskunnan kanssa. Vanhempainkerho on myös panostanut oppilaiden kerhotoimintaan.

Toiminnalla syvennetään ja kehitetään koulun ja kodin kumppanuutta. Tiivis yhteistyö kaupungintasolla Järvenpään Vanhempainverkoston kanssa mahdollistaa vanhempien toiveiden eteenpäin viemisen. Pyrimme myös tukemaan taloudellisesti koulun hankintoja.

Tule mukaan – tehdään yhdessä Kinnarista paras koulu lapsillemme!

Jaa:

FacebookTwitterGoogle