Tapahtumat

LUKUVUODEN 2015-2016 AIKANA JÄRJESTETTÄVÄT TAPAHTUMAT

EKALUOKKALAISTEN TUTUSTUMISILTA

Ekaluokkalaisten tutustumisilta järjestettiin heti lukukauden alussa. Ekaluokkalaisten illan aikana perheillä oli mahdollisuus tutustua toisiin perheisiin ja oppilaisiin kahvikupin ääressä. Perheillä oli myös mahdollisuus tavata omia opettajia ja päällystää koulukirjoja ja koristella pulpettivihkoja. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille ekaluokkalaisten perheille ja kutsu iltaan tulee ensimmäisenä koulupäivänä reppupostina.

pulpettivihko

 

Kodin ja koulun päivä

Kodin ja koulun päivää vietettiin 24.9. Tapahtuma kokosi yhteen opettajat ja oppilaat perheineen. Paikalla oli lähes 500 ihmistä pitämässä hauskaa ja piha oli täynnä iloista vilinää ja vilskettä.

Naamiaisdisko

Yksi perinteisimmistä vanhempainkerhon järjestämistä tapahtumista on Naamiaisdisko, joka järjestetään tänä vuonna 29.10.2015 klo. 18-19.30. Naamiaisdiskon ideana on, että pukeudutaan naamiaisasuihin Halloween-teemalla tai sitten ihan oman toiveen mukaan. Pakko ei ole pukeutua. Aiempina vuosina kekseliäimpiä pukuja on palkittu, mutta tulevaan diskoon palkitsemisesta päätettiin luopua, koska sen ei koettu tasa-arvoinen koulun kaikkia oppilaita kohtaan. Diskossa musiikkia soittaa dj, joka vastaa musiikista ja diskovaloista. Diskossa myydään myös pientä naposteltavaa buffetissa ja siksi omien eväiden ja juomien tuominen diskoon ei ole sallittua tai edes tarpeellista. Diskon hinnat ovat varsin kohtuulliset. OMAN MUKIN TUONEILLE MEHUA TARJOLLA ALENNETTUUN HINTAAN.
Diskossa on myös perinteisesti järjestetty KAMMOKUJA, joka kulkee ala-aulasta liikuntasalin perimmäisen pukuhuoneen kautta liikuntasaliin. Kammokujan varrella on kaikkea jännää kuten erilaisia hahmoja (noitia, kummituksia jne.). Kammokujaa on myös koristeltu teeman mukaisesti kuitenkin niin, ettei kammokuja olisi liian jännittävä kaikkein pienimmillekään oppilaille. Joinain vuosina ekaluokkalaisten vanhemmat ovat olleet tapahtumassa valvojina ja ovat näin voineet kulkea lapsensa kanssa kammokujan. Tänä vuonna oppilaita on pyydetty mukaan suunnittelemaan kammokujaa, jotta siihen saataisi uusia ideoita.

Dracula

 

Joulumyyjäiset 29.11.2015

Myös joulumyyjäisistä on jo vuosien saatossa muodostunut hauska perinne. Joulumyyjäiset järjestetään ensimmäisenä adventtina. Joulumyyjäisissä luokilla on mahdollisuus myydä erilaisia tuotteita omissa myyntipöydissään ja kartuttaa näin luokan kassaa.Leivonnaiset ovat käyneet kaupaksi hyvin, samaten itsetehdyt käsityöt ja askartelut.

Koulun liikunta sali on jaettu kahteen osaan. Toisella puolella on myyjäispöydät ja toisella 2. luokilla on mahdollisuus järjestää temppurata, jonka tuotto on jaettu tasan järjestävien luokkien kesken.

Vanhempainkerho järjestää tapahtumassa arpajaiset. Arpajaisvoittoja pyydetään lahjoituksina oppilaiden perheiltä. Voiton pitää olla uusi ja käyttämätön tuote.

Lisäksi vanhempainkerho on järjestänyt vuosittain kinkkubingon, jonka päävoittona arvotaan kaikkien bingoon osallistuneiden kesken joulukinkku. Myös pienempiä voittoja jaetaan.

Tapahtumassa toimii myös buffetti, joka on 5.luokkalaisten ylläpitämä.

 

Vappudisko

Vappudisko järjestetään vappuviikolla. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin. Vappudisko on, kuten naamiaisdiskokin porrastettu. Vappudiskossa ei ole erillistä teemaa vaan diskossa on tarkoituksena ihan vaan diskoilla ja nauttia buffetin antimista. Musiikkia diskossa soittaa dj, joka huolehtii musiikista ja valaistuksesta.
Kinnarin koulun vanhempainkerho tukee tapahtumasta kertyneillä varoilla koulun toimintaa mm. tekemällä lahjoituksia koululle ja järjestämällä erilaisia tapahtumia kaikille koulun oppilaille.

Jaa:

FacebookTwitterGoogle